Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ouder kind weekend 

Ouder kind weekend

220€ per koppel

Samen op avontuur door de natuur. Tijdens het ouder en kind weekend staat de onderlinge relatie centraal. Samen slapen jullie buiten en maken jullie kennis met het mooie wat de natuur te bieden heeft.

Er zijn tal van activiteiten waarbij jullie samen mooie herinneringen creëren. Zo gaan we hutten bouwen van natuurlijke materialen, waarin jullie kunnen slapen met een gezellig kampvuurtje erbij. Er zal gekookt worden op hout vuur en gaan we lekker vers brood bakken. Laat jullie onderdompelen en jullie zintuigen prikkelen. Een weekendje zonder internet, games en andere afleidingen. Samen op blote voeten wandeling, op zoek naar wild om te spotten. Sporen lezen en leren werken met natuurlijke materialen. Ook word er met een mes gewerkt en leren jullie deze onderhouden. Via deze weg hopen we jullie de juiste handvaten mee te geven om zelf vaker dergelijke memorabele trips te ondernemen. Uiteindelijk worden herinneringen buiten gecreëerd en niet op de bank voor de buis. 

Tijdens dit weekend gaan we onder andere

-Onderkomen bouwen met zowel moderne als natuurlijke middelen (enkel als het terrein voldoende mogelijkheid bied om natuurlijke hutten te bouwen)

-Lepel snijden, jullie gaan elk naar huis met een lepel uit het zelfde hout gesneden, dit symboliseert de verbinding tussen ouder en kind.

-Vuur maken met firesteel, veilig en verantwoord vuur maken en het vinden van tondels

-Leren werken met mes en het onderhoud ervan

-Koken op houtvuur

-Wandelen op blote voeten

-Slapen onder de sterrenhemel

-Planten en bomen herkenning

-Seizoen gebonden wilde eetbare planten ontdekken en proeven

-Eigen kamp met eigen vuur

Voor deze cursus is absoluut geen voorkennis verreist. Aan te rade leeftijd vanaf 8j tot… 

Indien u met mmerdere personen wil komen, gelieve ons dan te contacteren voor de juiste prijs.

INFO EN RESERVATIE [email protected]